Loading...
ФОТО & ВИДЕО 2020-08-14T15:10:00+00:00

 ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ & ВИДЕООБРАБОТКА

Не, не сме от Холивуд (или Боливуд 🙂 ) Но това не пречи да заснемем каквото поискате от нас – изпращането за абитуриентския Ви бал, красивата Ви сватба, или дори клип към последната Ви песен. Или просто да сме на място и да запишем пресконференцията Ви. Заснемаме всичко с професионални камери, оператори, режисьори.

Кратки (а защо само кратки?) реклами на фирмата ви, видеоклип от заснети снимки, видеопожелания и т.н. Използваме професионален софтуер от най-висок клас и влагаме много креативност в осъщестяването на идеите си/Ви.

 СУБТИТРИРАНЕ & DVD ЕКСТРИ

Извършваме преводи на филми, пресконференции, лекции и т.н. и поставяме субтитри. Вграждаме в картината или предоставяме като отделен файл. Синхронизираме и редактираме вече направени субтитри.

Едно е да си имате видео файл, който да си гледате, шеървате и т.н. Друго е да имате собствено DVD, с меню, обложка, печат върху диска и т.н. И да „разпространявате“ така сред своите познати или клиенти. Направете видео презентация за своята фирма и подарявайте на всички. И нека ние да помогнем за DVD-то 🙂

 ФОТОЗАСНЕМАНЕ

Ако се нуждаете от фотозаснемане на важно събитие, ние можем да ви осигурим професионален фотограф. Без значение дали става дума за сватбата ви, или просто за отразяване на концерт, или друго мероприятие, за нуждите на вашата фирма – можем да ви гарантираме качество и изпълнение, от което ще останете доволни.

 ФОТОСЕСИИ

Подарете на любимите си хора фотосесия с професионален фотограф. Изберете сами къде да се осъществи, или оставете това на въображението на нашия фотограф.

Или просто си направете сами един красив подарък… за поколенията 🙂

 Артистико ЕООД

Малка реклама за сайта на фирма „Артистико ЕООД“ – най-големият производител на художествен паркет в България. Сайтът (също направен от нас), може да разгледате на адрес www.artistico.bg

 „Via Dolorosa“, Марта Ляскова

„Via Dolorosa“ e една от най-известните християнски песни, разказваща за жертвата на Исус Христос на кръста. Талантливата Марта Ляскова се обърна с молба към нас да направим клип към песента, която тя изпълнява на български и английски език. „Надолу по Виа Долороса, целия път до Голгота…“

Готови ли сте да поговорим?

ИМАТЕ ЛИ ВЕЧЕ СВОЯТА ГОЛЯМА ИДЕЯ, КОЯТО НИЕ ДА ОСЪЩЕСТВИМ?

Свържете се с нас