Loading...
ФОТО & ВИДЕО 2019-01-31T18:01:52+00:00

 ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ & ВИДЕООБРАБОТКА

Не, не сме от Холивуд (или Боливуд 🙂 ) Но това не пречи да заснемем каквото поискате от нас – изпращането за абитуриентския Ви бал, красивата Ви сватба, или дори клип към последната Ви песен. Или просто да сме на място и да запишем пресконференцията Ви. Заснемаме всичко с професионални камери, оператори, режисьори.

Кратки (а защо само кратки?) реклами на фирмата ви, видеоклип от заснети снимки, видеопожелания и т.н. Използваме професионален софтуер от най-висок клас и влагаме много креативност в осъщестяването на идеите си/Ви.

 СУБТИТРИРАНЕ & DVD ЕКСТРИ

Извършваме преводи на филми, пресконференции, лекции и т.н. и поставяме субтитри. Вграждаме в картината или предоставяме като отделен файл. Синхронизираме и редактираме вече направени субтитри.

Едно е да си имате видео файл, който да си гледате, шеървате и т.н. Друго е да имате собствено DVD, с меню, обложка, печат върху диска и т.н. И да „разпространявате“ така сред своите познати или клиенти. Направете видео презентация за своята фирма и подарявайте на всички. И нека ние да помогнем за DVD-то 🙂

 ФОТОЗАСНЕМАНЕ

Ако се нуждаете от фотозаснемане на важно събитие, ние можем да ви осигурим професионален фотограф. Без значение дали става дума за сватбата ви, или просто за отразяване на концерт, или друго мероприятие, за нуждите на вашата фирма – можем да ви гарантираме качество и изпълнение, от което ще останете доволни.

 ФОТОСЕСИИ

Подарете на любимите си хора фотосесия с професионален фотограф. Изберете сами къде да се осъществи, или оставете това на въображението на нашия фотограф.

Или просто си направете сами един красив подарък… за поколенията 🙂

Готови ли сте да поговорим?

ИМАТЕ ЛИ ВЕЧЕ СВОЯТА ГОЛЯМА ИДЕЯ, КОЯТО НИЕ ДА ОСЪЩЕСТВИМ?

Свържете се с нас